Schoonmaak


Wij houden ons hoofdzakelijk bezig met de schoonmaak van bedrijven, kantoren, kerken, kantines, verenigingen, vve, etc. Dat kan bij ons 1 x per week maar ook iedere dag. Alles is bespreekbaar. Wij maken schoon op de tijden die u het beste uitkomt, tijdens of buiten de kantoortijden. De uitstraling van uw kantoor geeft een indruk van u en uw bedrijf. Wij maken schoon met onze eigen middelen, en je hebt altijd een vaste medewerker. Schoon maken en schoon houden Wij verzorgen de schoonmaak met eigen personeel of als u eigen personeel heeft kunnen wij deze begeleiden en motiveren.

Tevens kunnen wij alle voorkomende schoonmaakmiddelen als zijnde toiletpapier, poetspapier, kartonnen bekers, papieren handdoekjes etc. als ook de dispensers en toebehoren leveren tegen een scherpe prijs. Voor lastige schoonmaakplekken zijn wij in het bezit van een hoogwerker. Dankzij onze eenvoudige organisatie zijn wij in staat zeer concurrerend te werken. Wij werken met scherpe tarieven dankzij onze lage overheadkosten. Onze hoge kwaliteit van dienstverlening vinden wij zeer belangrijk. Door korte lijnen en een vast contactpersoon realiseren wij het beste resultaat. Voor een vrijblijvende passende offerte neemt u gerust contact op met ons via het contact formulier of telefonisch met Jan-Willem

Nog wat dingen uitgelicht


Image

Schrobmachine/vloer reinigen

Wij zijn in het bezit van schrobmachines waardoor wij eens in de zoveel tijd de vloer een grondige schoonmaakbeurt geven.

De vloer wordt vaak intensief gebruik, daarom is vloeronderhoud erg belangrijk en is het verstandig om de vloer dagelijks, wekelijks of periodiek te reinigen. Welke vloer dan ook.

Hoogwerker

Voor lastige schoonmaakplekken zijn wij in het bezit van een hoogwerker.

Image
Image

Glasbewassing

Bij de schoonmaak hoort natuurlijk ook de glasbewassing aan de binnen en buitenkant. Buiten werken wij met telescoop en lans bewassing, dus wij kunnen veilig op de grond blijven staan en kunnen tot wel 10 meter hoog de ramen doen. Wij gebruiken het Osmose watersysteem, het water is gedemineraliseerd dus kalkvrij waardoor de ramen streeploos schoon worden.

Mocht er geen wateraansluiting voorhanden zijn, hebben wij een kleine watervoorziening in de bus bij ons.

Tevens kunnen wij uw boeien, windveren, dakkapellen en zonnepanelen schoonmaken met ons systeem. Neem gerust contact op.