Wat doen wij precies?


Dit is onder meer afhankelijk van de locatie waarvoor u ons wilt inschakelen en uiteraard van uw specifieke schoonmaakwensen. Zo heeft u logischerwijs andere diensten nodig voor een grootkeuken dan voor een kantoor of fabriek.

Praktisch gezien betekent dit dat we uw gebouwen schoonhouden , zodat u en uw medewerkers er prettig en met veel plezier zullen werken. Samen zetten wij ons elke dag in om de verwachtingen waar te maken, kwaliteit te leveren en alle afspraken na te komen.

Image

Jan Willem
Eigenaar

Hallo ik zal mij even voorstellen Jan-Willem Haveman ik ben 52 jaar en getrouwd met Nicole Haveman. Wij hebben twee zoons van 20: Tigo en Stan ✝️ en wij wonen in Haaksbergen. Eind 2016 kreeg ik de kans om Kantinediensten.nl over te nemen , deze kans hebben we met beide handen aangepakt. Inmiddels hebben wij de schoonmaak diensten flink uitgebreid (mede door goede mond op mond reclame) en hebben wij diverse vaste schoonmaak adressen. Zie ook onze recensies. Kantinediensten.nl is dan nu ook een goedlopend schoonmaakbedrijf, dit is een superleuke,drukke baan, die ik met veel plezier uitvoer. Tevens altijd tijd voor een praatje. Mooi dat de mensen en bedrijven waar we voor werken meer dan tevreden zijn, hier doen we het voor.